Adele: 30 (2021) !

Adelen uudella 30 albumilla on 12 kappaletta, näistä Easy On Me on julkaistu jo lokakuussa 2021 singlenä.

33-vuotias Adele on tähän mennessä julkaissut kolme albumia, jotka kaikki on nimetty sen mukaan minkä ikäisenä hän on ne kirjoittanut. Debyyttialbumi 19 ilmestyi 2008 ja se menestyi kohtalaisen hyvin, mutta varsinainen pankinräjäyttäjä oli kuitenkin vuonna 2011 julkaistu 21, joka sisälsi monia 2010-luvun klassikoiksi nousseita kappaleita kuten Rolling In The Deep, Turning Tables sekä Someone Like You.  Viimeisen tiedon mukaan tätä kakkosalbumia olisi myyty maailmalla jo käsittämättömät 30 miljoonaa kappaletta! Kolmas albumi 25 ilmestyi vuonna 2015 ja sekin menestyi erinomaisesti. Albumi sinkosi välittömästi noin 30 maan levymyyntitilastojen kärkeen ja pysytteli TOP10, TOP50 ja TOP100 listoilla useissa maissa jopa vuosia! Esimerkiksi Australian, Hollannin, Belgian ja UK:n TOP -listoilta Adelen 25 albumi löytyi vielä vuonna 2020! Uusimman arvion mukaan kolmatta albumia on tähän mennessä maailmalla myyty jo yli 20 miljoonaa kappaletta!  Myös tällä levyllä on klassikon asemaan nousseita kappaleita kuten Hello, When We Were Young ja Million Years Ago.

Vuosina 2016-2017 Adele teki laajan maailmankiertueen, jonka hän tosin joutui lääkärinsä kehoituksesta keskeyttämään äänihuuliongelman vuoksi. Adele vetäytyi pitkälle tauolle, mutta ryhtyi kirjoittamaan neljännen albumin kappaleita jo seuraavana vuonna (2018), jolloin hän täytti 30. Tämä maailmalla jo vuosia hartaasti odotettu albumi 30 ilmestyy lopultakin huomenna (19.11.2021).

Uudelta albumilta on jo julkaistu yksi single ja lisäksi Adele esiintyi 24.10.2021 Los Angelesissa Adele One Night Only – ohjelmassa, jossa hän esitti aikaisempien klassikkojensa lisäksi neljä kappaletta uudelta levyltään. Suomen TV2 näyttää tämän konsertin maanantaina 22.11.21 klo 21.  Lukemieni arvostelujen mukaan neljäs albumi jatkaa Adelen voittokulkua ja todennäköisesti nousee ympäri maailmaa listojen kärkeen.

TV-keikasta tarkemmat tiedot täällä:

https://http://www.findance.com/uutiset/58491/yle-esittaa-suomessa-adelen-comebackspesiaalin-adele-one-night-only

Harri Huhtanen 2021

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s