Adele live at Griffith Observatory, Los Angeles 24.10.2021

Yleisö kuuntelee hartaana Adelen One Night Only -konserttia 24.10.21 LosAngelesissa.

Adelen Comeback -konsertti järjestettiin erityisen komeissa puitteissa Los Angelesin kukkuloilla mahtipontisen Griffith -observatorion edessä. Kyseessä ei ollut avoin konsertti, vaan paikalla oli ainoastaan kutsuvieraita, jotka oli sijoitettu puoliympyrän muotoiseen 300 hengen katsomoon. Maskeja en nähnyt juuri kenelläkään, mutta korona-testit kaikilta oli varmaan otettu moneen kertaan ennen kuin sinne pääsi.

Adele oli sitten viime näkemän hoikistunut melkoisesti (45 kiloa!) ja haastattelussa hän kertoi tämän johtuneen avioerosta ja siitä ,että hän oli luopunut kokonaan alkoholista. Ääni oli edelleen yhtä komea kuin vuosien 2016-2017 keikoilla, jolloin hän oli tavallaan uransa huipulla. Ja on hän huipulla edelleen, vaikka uudella levyllä ei ensi kuuntelun perusteella ole välttämättä samanlaisia “murskahittejä” kuin levyillä 25 ja 21. Tai mistä minä sen vielä tiedän?  Voi olla että näistä uusistakin kappaleista tulee supersuosittuja.  Adele esitti konsertissa kymmenen kappaletta, joista neljä oli uudelta albumilta ja yksi on julkaistu vain singlenä. Loput viisi kappaletta olivat niitä suurimpia hittejä noilta kolmelta aikaisemmalta levyltä. Olipa mukana yksi Dylanin kappalekin.  Alla illan settilista (lihavoidut kappaleet ovat live-debyyttejä uudelta 30-albumilta):

Los Angeles 24.10.2021
01 Hello – 25
02 Easy on Me – 30
03 Skyfall – single 2012
04 I Drink Wine – 30
05 Someone Like You – 21
06 When We Were Young – 25
07 Make You Feel My Love (Bob Dylan song) – 19
08 Hold On – 30
09 Rolling in the Deep – 21
10 Love Is a Game – 30

Harri Huhtanen 2021

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s