John Fogerty  EI tule keikalle Helsingin Kaisaniemeen kesäkuussa 2022, vaan kesällä 2023?

Päivitys 22.3.2023. Viime viikkoina alla olevaa artikkeliani on silmäilty ahkerasti eli selvästikin monet odottavat saavansa tietää koska se Fogerty oikein tulee Suomeen. Monet ovat ostaneet lippunsa jo pari vuota sitten. Olen seurannut Fogertyn keikkakalenteria ja pikkuhiljaa sinne on alkanut ilmestyä myös Euroopan kesäkeikkoja, mutta Helsinkiä ei vaan odottelusta huolimatta ole ilmaantunut listalle. Aina en ehdi näitä päivityksiä tehdä reaaliajassa, joten jos olette aiheesta kiinnostuneita kannattaa teidän seurata tätä sivustoa:

https://www.ticketmaster.com/john-fogerty-tickets/artist/735101?global=true

Päivitys 10.6.22. Eipä toteutunut tämäkään konsertti VIELÄ. Fogerty on siirtänyt Euroopan keikkansa vuodelle 2023. Tuttuun tapaan vanhat liput on kelvollisia myös siirretyille päivämäärille. Fogertyn keikkatoimisto ei ole vielä ilmoittanut uutta keikkapäivää, mutta varmaankin se ajoittuu kesään 2023.

Jospa Korona vähän huilaisi hommiltaan kesällä 2022 niin sittenpä näkisimme peräti yhdennentoista kerran Fogertyn Suomessa! Tarkempia tietoja tulevasta keikasta täällä:

Fogertyn aikaisemmista Suomen keikoista tietoja täällä:

Harri Huhtanen 2021 ja päivitykset 2022 ja 2023

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s