MICK FLEETWOOD & FRIENDS: celebratate the music of PETER GREEN and the early years of FLEETWOOD MAC (2020) – osa 4 

Mick tuulettaa vuoden 2020 hienossa konsertissa!

Jos olet vähänkään kiinnostunut bluesista tai bluesrockistista niin sitten sinun kannattaa ehdottomasti hankkia tämä levy! Julkaisu on nyt rumpali Mick Fleetwoodin nimissä ja ehkä on oikein että hän saa hyvät rahat tästä, koska hän oli aina Peter Greenin uskollinen ystävä ja järjesti tämän konsertin  kun Peter Greenin terveys alkoi pettää.  Jos Mick ei olisi toiminut ajoissa olisi ollut vaara ,että tällaista hienoa konserttia ei olisi koskaan tullutkaan. Fleetwoodin ansioksi pitää  lukea myös se, että hän sai houkuteltua tähän tribuuttikonserttiin rockmaailman ehdottomia huippuja. Lisäksi on hienoa kuulla miten oikeaoppisesti nämä starat tulkitsevat Greenin kappaleita. Tässä helmikuun 2020 konsertissa taiteilijat olivat ihan oikeasti jättäneet egonsa narikkaan ja yrittävät vain tulkita Greenin klassisia kappaleita mahdollisimman artistiuskollisesti. Lopputulos on upea! Tämä äänite todella tekee kunniaa  ainutlaatuiselle bluesrockartistille,  joka valitettavasti siirtyi ajasta ikuisuuteen heinäkuussa 2020. Sävellykset ja äänitteet kuitenkin jäivät ja se on pääasia, sillä siten Peter Greenin perintö säilyy tästä ajasta pitkälle tulevaisuuteen tai ainakin niin kauan kuin ihmiset kuuntelevat bluesia ja bluesrokkia.  

Harri Huhtanen 2022    

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s