Rough and Rowdy Ways, World Wide Tour 2021-2024 -osa 5

En tiedä minkälaiset säännökset USA:ssa on tällä hetkellä konserttien osalta, mutta vaikka Koronan Omikron-variantti aiheutti vuodenvaihteessa 2021-22  maassa uusia ennätyksiä tartuntojen määrässä eli tuolloin USA:ssa todettiin lähemmäs miljoona tartuntaa päivässä ja vaikka edelleen USA:ssa kuolee joka päivä noin 2000 ihmistä Koronan vuoksi, niin ilmeisesti syksyllä 2021 USA:ssa alkanut konserttien vapauttaminen on jatkunut, koska joitain viikoja sitten Dylanin manageritoimisto uskaltautui julkaisemaan Dylanille USA:n kevätkiertueen 2022 keikkakalenterin. Koska keväällä 2020 Dylanin Japanin kiertue jouduttiin kokonaan perumaan Koronan vuoksi ja koska samoin kävi kesän 2020 USA:n kiertueelle päätin jäädä odottamaan mitä tapahtuu tälle nyt suunnitellulle kevätkiertueelle 2022.  Tällä hetkellä ensimmäiseen konserttiin on enää alle kuukausi aikaa ja siksi voidaan kai todeta, että todennäköisyys kiertueen toteutumiselle alkaa olla aika suuri. Toisaalta edelleen on olemassa pieni mahdollisuus että kiertue sittenkin viime tingassa perutaan. Siksi en nyt listaa näitä keikkoja tänne Winterludeen, vaan laitan ainoastaan linkin jonka avulla voitte katsoa mihin keikkoihin lippuja on ainakin tällä hetkellä myynnissä:

Harri Huhtanen 2022

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s