Syd Barrett – Teatteri Telakka, Tampere 13.2.2022 -osa 1

Vihdoinkin!

Samoin kuin Syd Barrettin sielunmaisema oli 1960-luvun loppupuolella hämärän peitossa on hänestä Suomeen tehdyn musiikkinäytelmän kohtalo ollut pitkään epäselvä. Kevään 2020 esitykset peruttiin Koronan vuoksi. Syksyn 2020 esityksistä osa toteutui mutta viimeiset eivät ja tietenkin olin fiksuna varannut liput juuri joulukuun 2020 näytökseen joka ei sitten rajoitusten vuoksi toteutunutkaan. Kuvittelen silloin että syksyllä 2020 Korona olisi pahemmassa vaiheessa kuin loppuvuodesta ja siksi valitsin siirtolippuni joulukuulle. Se oli siis virhe, mutta onneksi sain uudet siirtoliput huhtikuulle 2021 ja niin siinä sitten kävi että jälleen keväällä 2021 Korona oli voimissaan ja kolmaskin yritys päästä näkemään esitys kariutui. Lippumyynnistä vastaava Petteri Aartolahti totesi tässä vaiheessa että paras vaihtoehto voisi olla vapaaliput vuoden 2022 loppuun saakka. Tämä oli erittäin reilua ja jäin uusien vapaalippujeni kanssa odottamaan tilanteen kehitymistä.  Syksyllä 2021 uusi yritys produktion esillepanoon sovittiin tapahtuvaksi helmikuussa 2022. Sekin oli lähellä mennä mönkään sillä joulukuussa 2021 Suomeen rantautunut Omikron variantti pani Koronan tartuntaluvut uusiksi eli kun aikaisemmin tartuntoja oli Suomessa ollut satoja päivässä niin  Omikron nosti luvut tuhansiin. Onneksi tämä virus aiheutti kuitenkin harvemmin sairaalahoidon tarvetta kuin aikaisemmat variantit eli helmikuun 2022 esitykset päästiin sittenkin toteuttamaan! Kahden vuoden odotuksen jälkeen olin sunnuntaina 13.2.2022 klo 17 lopultakin päässyt ”maaliin” eli istuin Telakka teatterin kolmannen kerroksen pienessä katsomossa ja esitys todella alkoi ja toteutui!  

Suurkiitos Petteri Aartolahdelle avusta koko tämän pitkän prosessin aikana!

(jatkuu…)

Harri Huhtanen 2022                  

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s