Eppu Normaali Turun Logomossa 16.2.22 ! -osa 3

Vuoden 2022 konserttisalikiertueella Eppu Normaali on valinnut tositeeveestä tutun esiintymisformaatin. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisen kappaleen välissä Martti pitää seuraavan kappaleen juontopuheen. Tavallaan se on ihan sympaattista ja mielenkiintoista, mutta valitettavasti keikan intensiteetti kärsii siitä että jokaisen kappaleen jälkeen on puhetauko. Esimerkiksi vuoden 2016 Eppujen Ratinan keikka on paljon intensiivisempi juuri siksi että kappaleet esitetään peräjälkeen ilman juontoja.  On tietysti niin että jos bändi esiintyy tuhannelle tai 30 000 kuulijalle ovat jännitteet ja intensiteetti aivan erilaiset. Logomon keikka oli ihan hyvä, mutta ei pääse lähellekään vuoden 2016 Ratinan keikkaa, jossa Eput todella laittoivat pöydälle kaiken mitä heillä on.         

Iiro, Martti ja Torvinen Turun Logomossa 16.2.22.

Hiljaittain julkaistussa haastattelussa Martilta jälleen kerran kysyttiin milloin Eput julkaisevat uutta musiikkia. Martti vastasi että jatkossa Eput keskittyvät olemaan mahdollisimman hyvä live-bändi. Ja tämä lausunto on ihan ok, sillä bändillä on jo nyt niin laaja tuotanto ja niin paljon omia kappaleita että he voivat varioida konserttejaan loputtomiin.   Ratina 2016 on hieno esimerkki siitä mitä bändi jolla on laaja tuotanto ja hyviä ideoita voi saada aikaan livenä.  Myös Logomon konsertissa bändi ei suinkaan mennyt siitä missä aita on matalin, vaan bändi esitti kaksi settiä ja yhteensä 31 kapaletta!  

(jatkuu…)

Text and photo: Harri Huhtanen 2022

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s