Andy McCoy Turun Linnateatterissa 10.3.2022 -osa 3

Turun Sanomien artikkeli, joka julkaistiin ennen konserttia.

Andy täyttää  lokakuussa 2022 60 vuotta ja siksi hän on nyt akustisella kiertueella, joka alkoi 2.3.22 Tavastialla Helsingissä . Avauskeikka sai positiivisia arvioita. Toistaiseksi kiertueelle on sovittu vain yhdeksän keikkaa, joista tämä Turun keikka oli kolmas. Andyn mukana kiertueella ovat hänen nykyinen elämänkumppaninsa taidemaalari, laulaja Sofia Zilda sekä  pianisti Johnny Crash. Tosin Turun keikalla Johnny ei ollut mukana ja Andy vitsaili hänen sairastumisestaan, että jos ei vaivaudu paikalle niin ei ole myöskään oikeutettu palkkaan.  Johnnyn poissaolon syy jäi hämärän peittoon, mutta nykyistä tilannetta ajatellen oletan että kyseessä lienee Korona-karanteeni. Koska Andyn merkkipäivä on vasta lokakuussa niin varmaankin kiertuetta on tarkoitus jatkaa myös kesällä ja syksyllä 2022.       

(jatkuu…)

Harri Huhtanen 2022       

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s