APUA UKRAINAAN -konsertti 12.3.2022 !

Robin livenä Ukraina-konsertissa Helsingin Kulttuuritalossa 12.3.22

Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 12.3.22 järjestetty APUA UKRAINAAN -hyväntekeväisyyskonsertti lähetettiin YLE:n TV1:llä suorana. Ohjelman yhteydessä järjestetty keräys tuotti 6 miljoonaa euroa. Ja kun katselee uutistoimistojen kuvia Ukrainassa tuhotuista rakennuksista niin ymmärtää miten tärkeä tuokin raha on. Se on vain pisara meressä sillä kuluneen kolmen viikon aikana Venäjä on pommituksillaan aiheuttanut Ukrainan rakennuskantaan useiden miljardien vahingot, menetyistä ihmishengistä puhumattakaan.  Rakennuksen arvon voi helposti määrittää rahassa, mutta ihmiselämän hintaa  ei voi mitata yhtä yksinkertaisesti.

Olin hyvin yllättynyt siitä, että Ukraina -konsertin hienoimmasta esityksestä vastasi entinen teinitähti Robin Packalen. Kirjoitan entinen koska hän ei enää ole teini, vaan aikuinen mies. Hän osoitti upeaa tilannetajua esittämillä tyylikkäästi John Lennonin   legendaarisen Imagine -kappaleen.  Imagine on sodanvastaisista lauluista sieltä ihan kärkipäästä. Ja koska Ukrainan sotaa ei voi kuvata millään muulla sanalla kuin mieletön niin sikäli Robinin biisivalinta osui tässä konsertissa ihan nappiin.

Harri Huhtanen 2022

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s