Leevi and the Leavings – Hittitehtaan tarina (2022)

Timo Kalevi Forssin Hittitehtaan tarina (2022) on jatkoa hänen menestysteokselleen Gösta Sundqvist – Leevi and the Leavingsin dynamo (2017), jota on myyty yli 26 000 kappaletta. Nykyisen julkaisutyylin mukaisesti uusi kirja on saatavilla kolmessa formaatissa eli äänikirjana, e-kirjana ja perinteisenä paperiversiona.  Kun aikaisemmin huomio on keskittynyt – ymmärrettävästikin – lähinnä Göstaan, joka LATL:n kaikki biisit kirjoitti, niin tällä kertaa äänessä ja huomion kohteena ovat Leevi and the Leavingsin luottojäsenet Risto Paananen, Juha Karastie ja Niklas Nylund.

https://www.amusa.fi/suomen-mystisin-rockbandi-ei-tehnyt-yhtaan-keikkaa-leevi-and-leavings-hittitehtaan-tarina-ilmestyy

Harri Huhtanen 2022

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s