Maustetytöt -osa 15

Kuukausi sitten Maustetytöt esiintyi Helsingissä ja esitti tämän uuden kappaleen, joka ilmeisesti tulee heidän kolmannelle albumilleen jota tässä on odotettu jo yli vuoden ajan (katso osa13). Hienoa jos levy alkaa vähitellen valmistua!

Lienee selvää että yhteistyö Agentsin kanssa oli väliaikaisratkaisu Maustetytöille. Duon soundissa kosketinsoittimet muodostavan niin tärkeän elementin etteivät Maustetytöt oikeastaan ole sama bändi ilman niitä. Kiva nyt kuulla että uusia biisejä on taas tulossa!

Harri Huhtanen 2022

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s