DEPECHE MODE -osa 3

Depeche Mode on toiminut jo 42 vuotta. Yhtyeen biisit kirjoittaa kitaristi Martin Gore, karismaattisena vokalistina on alusta saakka mukana ollut Dave Gahan ja kolmas alkuperäinen jäsen oli kosketinsoittaja Andy Fletcher, joka yhtyeen jäsenien ja fanien suureksi suruksi kuoli täysin yllättäen keväällä 2022 aorttan repeämään. Bändin 15.albumin valmistelut olivat tuolloin jo pitkällä ja asiaa perusteellisesti harkittuaan Gore ja Gahan antoivat sosiaalisessa mediassa lausunnon että bändi jatkaa toimintaansa ja uusi levy, Memento Mori tullaan julkaisemaan vuonna 2023. Nyt tällä viikolla (4.10.22) bändi julkaisi lisäksi vuoden 2023 kiertueensa, joka käsittää ainakin 10 keikkaa Amerikassa maalis-huhtikuussa ja peräti 35 keikkaa touko-elokuussa Euroopassa, pääsääntöisesti suurilla areenoilla. Bändi tulee tällä kiertueella myös Suomeen viiden vuoden tauon jälkeen.  Helsingin keikka järjestetään Kaisaniemen puistossa 8.8.2023 ja liput tulivat myyntiin tänään (7.10.22).

Alla lisätietoja aiheesta:

https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000009112131.html

https://www.livenation.fi/show/1390268/depeche-mode-memento-mori-2023/helsinki/2023-08-08/fi

Harri Huhtanen 2022       

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s