Progfeast 2.11.2022 Kulttuuritalolla! -osa 4

Soft Machine -osa 1

Videolla Soft Machine esittää Kultturitalolla yli 13-minuutin version vuoden 1971 Kings and Queens -kappaleestaan.

Kulttuuritalolla oli heti sisääntullessa useampi ilmoitus siitä että kuvaaminen keikalla on kielletty. Välittömästi keikan jälkeen ei Youtubeen ilmaantunutkaan yhtään videota, vaikka tosin paikan päällä huomasin että aika monet ottivat ainakin valokuvia ja järjestysmiehet eivät siihen mitenkään puuttuneet vaikka sen hyvin näkivät. Nyt kun keikasta on kulunut 4 vuorokautta on Youtubeen alkanut ilmaantua illan maratonkonsertissa kuvattuja videoita, tosin kuvanlaatu niissä ei ole mitään HD-tasoa ja ääneentoistossakin olisi välillä toivomisen varaa.  Hienoa kuitenkin että näitä livetaltiointeja on nyt tarjolla. Nyt niilläkin jotka jostain syystä missasivat tämän tärkeän konsertti-illan on mahdollisuus tutustua siihen miltä se näytti ja kuulosti paikan päällä. Tosin video ei koskaan pärjää aidolle konserttikokemukselle, varsinkin jos on onnistunut hankkimaan itselleen ykkösrivin paikat keskeltä.            

Harri Huhtanen 2022

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s