LEEVI AND THE LEAVINGS: Varasteleva Joulupukki (2022) -osa 2

Mitä ihmettä? Kirjoitan joulualbumeista helmikuussa! No, nythän on niin että vuosi vuodelta joulumarkkinointi aloitaan yhä aikaisemmin eli näin ajattellen helmikuussa on ihan oikea hetki kirjoittaa joululahjasuosituksista Jouluksi 2023!

Kuten edellisessä kirjoituksessa totesin julkaisi Leevi and The Leavings (eli LATL) Varasteleva Joulupukki (VJ)-albumin jo vuonna 1990. Viime vuonna siis tapahtui sellainen “ihme” että Minna Koski, Mikael Saari & Lumos- Kvartetti  julkaisivat tästä LATL-albumista cover-albumin! En muista että Suomessa olisi koskaan tapahtunut vastaavaa eli että yksi artisti olisi julkaissut “identtisen” version jostain aikaisemmin julkaistusta albumista. Siksi haluan vertailla näitä levyjä, jotka molemmat ilmestyivät viime vuonna (myös alkuperäisestä VJ -levystä ilmestyi uusintapainos).  Joulun alla joululevyt menestyvät yleensä oikein hyvin  ja niin kävi myös näille kahdelle levylle eli molempia myytiin aika mukavasti.

Koska tiedän että nykyään monet ihmiset eivät halua lukea pitkiä artikkeleita, vaan haluavat kuulla lopputuloksen mahdollisimman nopeasti, niin siksi helpotan heidän elämäänsä kirjoittamalla heti alkuun että Göstan ja kumppanien alkuperäinen vuoden 1990 albumi on parempi kuin Kosken, Saaren ja Lumos-kvartetin uusi albumi. Perustelut tulevat seuraavassa kirjoituksessa.                              

Harri Huhtanen 2023

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s