Rough and Rowdy Ways, World Wide Tour 2021-2024 -osa 14

Dylanin vuoden 2023 kiertuekalenteri alkaa pikkuhiljaa täydentyä, tosin loppukesän, syksyn ja loppuvuoden keikoista ei vielä ole tietoja käytettävissä.   

Vuoden ensimmäinen osakiertue toteutuu Japanissa.  Kiertue alkaa Osakassa 6.huhtikuuta 2023. Kolmen Osakan konsertin jälkeen on vuorossa viisi konserttia Tokiossa ja sen jälkeen vielä kolme konserttia Nagoyassa . Mikäli lisää keikkoja Japaniin tai lähialueille ei enää sovita käsittää tämä vuoden 2023 Dylanin Japanin kiertue yhteensä 11 konserttia ajanjaksolla 6. – 20.4.2023.

Vuoden toinen osakiertue toteutuu Euroopassa. Tähän mennessä Dylanille on sovittu yhteensä 19 keikkaa ajanjaksolle 2.-30.6.2023. Mikäli kiertue ei heinäkuussa jatku voidaan tätä osakiertuetta kutsua aiheellisesti Etelä-Euroopan kiertueeksi, koska keikoista kolme järjestetään Portugalissa, peräti 12 Espanjassa ja viimeiset kolme Etelä-Ranskassa.

Vaikka Dylanin juuri julkaistun vuoden 2023 Euroopan kiertueen liput ovat tulleet myyntiin vasta tänään (15.3.23) niin kun nyt illalla  katsoin paikkakarttoja oli siellä monissa kaupungeissa jo kaikki kelvolliset paikat myyty. Yhä enemmän lipun hintaan alkaa vaikuttaa istumapaikan sijainti. Permannon eturiveillä liput voivat maksaa yli 200e ihan virallisessa myynnissäkin, mutta salin perältä paikkoja saa jopa 60 euron eduliseen hintaan.

Harri Huhtanen 2023           

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s